Wellness-matkat

Fatima opettaa joogaa ja kehonhuoltoa TUIn järjestämillä wellness-matkoilla. Lisätietoja tulevista matkoista ja varausohjeet TUIn nettisivuilla!

Mitä matkoilla tehdään?

Fatima opettaa viikon aikana joogaa, syvävenyttelyä, kehonhuoltoa ja hiukan pilatesta.  Matkoilla treenataan yleensä viitenä päivänä, dynaamista hathajoogaa aamuisin ja syvävenyttelyä iltaisin. Kaikki treenit tehdään sään salliessa ulkona. Pilates on mukana osana treeniä hengitysharjoitusten muodossa. Niissä maissa joissa se on mahdollista järjestetään myös Fatiman aviomiehen, Kari Koskisen pyöräretki. Muutoin Kari on pitänyt luennon jossa ryhmän kanssa on keskusteltu treenaamisesta, palautumisesta, ruokavaliosta yms. yleishyödyllisestä hyvinvointiin liittyen. Viikko päättyy viimeisen treenin jälkeen päätöstilaisuudella, jossa osallistujille on yleensä tarjottu kuohuviiniä ja näytetty Kari Koskisen ottamia valokuvia ja videoita viikon treeneistä.

Elämäsi tulee muuttumaan.

Matkat sopivat kaikille liikunnallisille ihmisille. Kokemusta joogasta, syvävenyttelystä tai pilateksesta ei tarvita. Matka sopii sekä aloittelijalle että kokeneelle treenaajalle. Matka ei kuitenkaan sovellu ihmiselle joka on täysin sohvaperuna, erittäin ylipainoinen ja/tai rapakunnossa. Jos olet erittäin huonokuntoinen on hyvä aloittaa liikunta hyvissä ajoin ennen matkaa. Hyvä tapa aloittaa on mennä pitkälle kävelylle joka päivä ja hakeutua venyttelytunnille. On myös hyvä (mutta ei missään nimessä välttämätöntä)  tutustua Fatiman opetukseen tulemalla esimerkiksi syvävenyttelyyn tai hathajoogaan.

Matkalle tarvitset mukaan:

  • Oman joogamaton, huomaa että jumppa-alusta EI ole joogamatto!
  • Joustavat treenivaatteet: lyhythihainen ja/tai hihaton treenipaita, pitkähihainen treenipaita, fleecetakki tms, treenihousut, sukat. Treenien aikana hikoilet, joten ota ainakin parit treenitvaatteet mukaan ja varaudu pesemään ne hotellissa. Treenihousiksi sopivat parhaiten kapealahkeiset joustavat housut ja /tai trikoot. Treenipaitojen hyvä olla istuvat, ei suuria väljiä t-paitoja sillä ne valuvat alas paljastaen selkäsi kun olet joogassa pää alaspäin
  • Huivi tai hikinauha jolla pidät hien silmistä ja hiukset kurissa
  • Iso pyyhe jota käytät treeneissä pehmustavana apuvälineenä ja loppurentoutuksessa peittona
  • Vesipullo
  • Niillä matkoilla joilla on pyöräretki ja aiot osallistua, tarvitset pyöräilyyn sopivat vaatteet kuten shortsit tai lyhyet trikoot ja jäykkäpohjaiset urheilukengät,  pyöräilyyn sopivat käsineet.
  • Avoin ja rohkea mieli! Elämäsi muuttuu matkan aikana sillä teet ainakin 10 treeniä viikon aikana. Jos kotioloissa käyt esim joogatunnilla kerran viikossa, teet matkan aikana 2,5 kuukauden treenit vain viikossa ja erittäin taitavan huippuammattilasen opastuksella!  Opit kehostasi ja mielestäsi paljon uutta ja ihanaa!

Aamutreeni alkaa yleensä noin klo 7.30 ja iltatreeni klo 17.30. Treenisessiot ovat 90 min. Ennen auringonnousua ja auringon laskiessa on myös lämpimissä etelän maissa yllättävän viileää, jopa kylmä. Risteilyillä treenit ovat ulkona laivan kannella jossa voi olla tuulista ja viileää. Varaudu siis  pukeutumalla kerroksittain: lyhythihainen paita jonka päälle pitkähihainen paita ja/tai fleecetakki, pitkälahkeiset treenihousut, sukat jalkaan, ohut pipo päähän, ohuet käsineet käsiin. Ylimääräiset vaatteet voi riisua lämpötilan noustessa ja pukea päälle loppurentoutukseen treenien lopussa. Aurinkolasit voi myös olla mukana treenikassissa. Kun aurinko paistaa se häikäisee ja tasapainosi pysyy paremmin hallinassa lasien avulla. Muista myös että aurinko polttaa joten aurinkorasvaa tarpeen mukaan iholle. Tarvitset myös vesipullon jokaiselle tunnille.

Varaa matkasi TUIn kautta. Esitä sinne myös kysymyksesi hinnoista, matkoista, hotellista yms matkaan liittyvästä. Fatimalle voi laittaa sähköpostia jos haluat lisätietoja matkan aikana tapahtuvasta treenistä fatima@fatimawitick.com.

Voit myös tiedustella kaikista wellnessmatkoista puhelimitse: 0303 60 680 (ma-pe 9-16) tai sähköpostitse ryhmat@TUI.fi.

Fatima on opettanut astangajoogaa, syvävenyttelyä ja pilatesta Finnmatkojen/TUIn wellness-matkoilla  jo 23 kertaa, muun muassa Thaimaassa, Teneriffalla, Välimeren risteilyllä, Turkissa, Portugalissa, Sisiliassa ja Tunisiassa. Kaikilla matkoilla (paitsi Thaimaa, Tunisia, Turkki ja Välimerenristeily) on järjestetty myös Kari Koskisen pyöräretki.

Facebookista löydät ryhmän “Fatiman & Karin wellnessmatkaajat”. Fatima voi lisätä ryhmään Facebook-kavereitaan jotka ovat olleet mukana wellnessmatkalla. Jos haluat liittyä ryhmään etsi se Facebookista ja pyri ryhmään. Ryhmä on suljettu. Tällöin kuka tahansa näkee ryhmän ja sen jäsenet, mutta vain jäsenet näkevät julkaisut.